időzár
GY.I.K.
Gyakran ismételt kérdések és válaszok.

Itt találod azokat a kérdéseket amik felmerültek a Programozó Bázis használatával kapcsolatban. Ha nem találsz választ a kérdésedre, lépj kapcsolatba velünk ! Ha valamilyen témában több kérdés érkezik, felvesszük a GYIK közé! Mielőtt felvennéd velünk a kapcsolatot, nézzd meg, hogy mások miket kérdeznek legtöbbször!

Hogy tudom megváltoztatni a jelszavam ?

A jelszavad megváltozatásához nem kell mást tenned mint a belépés oldalon a belépés gomb helyett az elfelejtett jelszó gombra nyomni. A gombnyomás eredményeképpen elindul egy jelenlegi jelszó cseréjét célzó kezdeményezés. Innentől kezdve nincs más teendő mit követni az emailben kapott utasításokat.

Hogy tudom törölni a felhasználói profilom ?

A felhasználói profil törlésének kezdeményezése jelenleg úgy történik, hogy a felhasználó regisztrációjánál használt email címéről egy kérést kell írni a kapcsolat menüpont alatt található központi email címünkre. Indoklásra nincs szükség. A regisztrációnál használt email cím használta viszont kötelező mivel ez alapján egyértelműen beazonosítható a felhasználó és kizárható, hogy valaki más kérte a fiók törlését.

Ingyenes az oldal használata ?

Igen. Az oldal használata ingyenes a munkaadóknak és a munkavállalóknak is!